Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Επαγγελματίας οδηγός


Στεκόμαστε στη στάση απέναντι από το καταπληκτικό αυτό θέαμα, το οποίο χρήζει περιγραφής και επεξηγήσεων, γιατί δε φαίνονται όλες οι αμαρτίες ξεκάθαρα.
Σταματάει λοιπόν ο εν λόγω βελοδεικτούμενος οδηγός αμορριμματοφόρου πάνω στο φανάρι (1), πάνω στη διάβαση πεζών(2), κλείνοντας τη διάβαση ΑΜΕΑ(3), και τη στάση λεωφορείου(4), σε απόσταση πολύ μικρή από τη γωνία(5), κατεβαίνει, και πάει και κάθεται στο καφέ.
Στην αρχή νομίζαμε πως κατέβηκε απλώς να πάρει έναν καφέ και να φύγει, αλλά ο τύπος ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΗΣΕ, αφήνοντας σε αυτό το σημείο το απορριμματοφόρο, το οποίο φέρει τον αριθμό τηλεφώνου της υπηρεσίας του! (αριθμό που σαφώς και καλέσαμε για να αναφέρουμε το απαράδεκτο της κατάστασης) πράγμα όμως που δε φάνηκε αρκετό, μια που για τα επόμενα 15 λεπτά που περάσαμε στη στάση, δεν τον είδαμε να πετάγεται σαν ελλατήριο..
Και γιατί να πεταχτεί άλλωστε μετά από ένα πιθανό τηλεφώνημα, όταν το σημείο που έχει επιλέξει για να παρκάρει, είναι ούτως ή άλλως στη διασταύρωση 25ης Μαρτίου και Κώστα Βάρναλη, από την οποία το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ της Πετρούπολης απέχει μόλις 50 μέτρα, και το αστυνομικό τμήμα 150 μέτρα..
Απορία το'χω.. δημοτικά οχήματα έχουν ασυλία από κλήσεις;
Προφανώς...

3 σχόλια:

Μαύρος Γάτος είπε...

Άπαιχτος ο τύπος.... αν όμως αντί για σκουπιδιάρη ήταν τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας τάδε με τις (δύο) μηχανάρες τους, κι αν ξαναπερνου΄σες μετά καμμιά ώρα και τους έβλεπες ακόμα εκεί στο καφέ, τί θα έλεγες; Μού συνέβη και έφριξα!!!

ephee είπε...

Μου συμβαίνει καθημερινά.. Συνήθισα

Μαύρος Γάτος είπε...

Στο μετσξύ είδα τη μεγέθυνση της φωτογραφίας σου... είχε τόσο χώρο από πίσω ο Ελληναράς! ¨οσο για το "Greetings from Greece".... φοβερή ιδέα! Θα στολίσω ε αυτό μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες μου κ θα επανέλθω!