Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

ΟΙ ΚΑΦΕΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΗ-ΓΙΑΝΝΗ (ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)



Γράφει ο Παταρούλης (pataroulis at gmail.com)


Οι κυριοι αυτοι παρκαρουν συνεχως πανω σε ΟΛΟ το πεζοδρομιο χωρις ν' αφηνουν εκατοστο ελευθερο.

Ακριβως απεναντι, εχει μια τεραστια αλανα που μπορουν να τα βαλουν τα αυτοκινητα τους αλλα οχι, θελουν να το εχουν στο τσιφληκι τους, να διεκδικουν τα δικαιωματα των πεζοδρομιων.

Ο Αη -Γιαννης ειναι σχετικα προσφατη συνοικια και ΟΛΕΣ οι οικοδομες εχουν γκαραζ. ΟΛΕΣ. ΜΑ ΟΛΕΣ!! και το περιεργο ειναι οτι οι οικογενειες που βλεπω να κυκλοφορουν εκει γυρω, ειναι νεοι ανθρωποι που εχουν παιδια.

Με το καρότσι, ειναι αδυνατον να κυκλοφορησεις εκτος και αν κατεβεις στον δρομο (Μακεδονιας) ο οποιος ειναι μια σκετη γλιτσα και καθε δυο-τρεις μερες, καποιος βγαινει εκτος πορειας και πεφτει στα παρτερια και στους σκουπιδοντενεκεδες. Με το ποδηλατο, μια απο τα ιδια..

Οι παραδρομοι ειναι μες την λασπη και τα πεζοδρομια κατειλημμενα απο καγκαρα. Ας ειστε καλα εσεις που μας δινετε κουραγιο να ελπιζουμε και οι streetpanthers που μας δινουν αυτοκολλητα και ιδεες για ανακτηση των βασικων μας δικαιωματων

Παταρουλης


2 σχόλια:

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Αφού και στο περίπτερο πάμε με το αυτοκίνητο μόνοι μας έχουμε καταργήσει την χρήση των πεζοδρομίων για κάτι πλην του παρκαρίσματος

Μιλτιάδης Θαλασσινός (Μαύρος Γάτος) είπε...

Απειρώτα κάποιοι θεωρούν το πεζοδρόμιο το πιό άνετο πάρκιγκ.

Καλωσορίζω τον Παταρούλη στο κλαμπ των Κάφελλων! Ευχαριστώ για τη συνεργασία, στις επόμενες μέρες θ ανεβάσω κα το άλλο.

Σ;-)