Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

έΓΚΛΗΜΑ ΣΤην ΑΜΟΡΓόΧτες εδώ στην Αμοργό ένας ντόπιος, κατά συρροήν μεθύστακας, ο "Νίνο", τύφλα στο μεθύσι, χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο παιδάκια, ευτυχώς ελαφρά. Μετά πήγε και κάθησε στην καφετέρια σαν κύριος, και παράγγειλε κρέπα με ζαμπόν και τυρί. Όταν ήρθε ο πατέρας των παιδιών ψάχνοντάς τον, όρμηξε να τον πλακώσει, το ίδιο και τον λιμενικό που μπήκε να τους χωρίσει. Μαντεύετε τη συνέχεια; Όλη νύχτα μεγείρευαν τα παρασκήνια στο αστυνομικό τμήμα και το πρωί βρήκαν το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του χαμηλό και τον... άφησαν ελεύθερο, με την υπόσχεση να μην το ξανακάνει!!!!!!!!!

σχΌΛΙΟ: Εκ πρώτης όψεως, είμαστε μια χώρα γεμάτη ανθρωπιά, που επιλέγει να μην καταστρέψει τη ζωή ενός νέου ανθρώπου που "παραστράτησε". Τί όμορφα.

ΕΚ ΔΕύΤΕΡΗΣ όΨΕΩΣ, είμαστε ένα μπουρδέλο όπου ο κάθε κρετίνος μπορεί ατιμώρητα να μεθάει, κα να ξαναμεθάει, και να βγαίνει στο δρόμο με τη λαμαρίνα του και να σκοτώνει. Να σκοτώνει εμένα, εσένα, το παιδί μου, το παιδί σου, τον ηλικιωμένο μου γονιό. Είμαστε ένα μπουρδέλο όπου η αστυνομία, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις, "προσπαθεί να ρίξει το αλκοόλ στο αίμα " του προαναφερθέντα κρετίνου.

Μη με ξαναρωτήσει κανείς γιατί θέω να φύγω από αυτή τη χώρα.

4 σχόλια:

μορφοκλασματικός είπε...

Εν τάξει, να φύγουμε είναι μια λύση. Άλλη είναι επίσης φωτιά και τσεκούρι σε κάθε πλάσμα ανάξιο να αναπνέει.

Πόσο τραγικό που δεν ασχολούμαστε σαν κοινωνία με τα προβλήματα γύρω μας πριν γίνουν δικά μας ρε γαμώτο...

ΤΣΟΥΝΤΑΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ είπε...

Όχι, να μη φύγεις εσύ! Να φύγει αυτός και όλοι σαν αυτόν! Με τον καλό ή με τον κακό τρόπο...

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Εχω 2 ενστάσεις:
Πρώτον τα μπουρδέλα είναι πολύ καλά οργανωμένα, η Ελλάδα δυστυχώς δεν είναι.

Δεύτερον, το να φύγουμε είναι η εύκολη λύση, και το έχω σκεφτεί, αλλά είναι καλύτερα να προσπαθούμε να βελτιώνουμε τη χώρα μας. Προσωπικά έχω σκοπό να πάω στον Δημαρχό μου και να του πω τα κακώς κείμενα του Δήμου, που δυστυχώς είναι πολλά :(

Μαύρος Γάτος είπε...

Φίλε μου, να δεις γέλια που θα κάνει... μόλις φύγεις....

Αν τους ένοιαζε θα τα διόρθωναν μόνοι τους. Λες να μην τα ξέρουν...

Απέραντη θλίψη είναι αυτή η χώρα. Σε συνθλίβει.