Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ο ΜΗΧΑΝόΒΙΟΣ ΚάΦΕΛΛΟΣ ΖΗΤάΕΙ ΤΑ ΡέΣΤΑ





Καβάλα στη μηχανάρα του, μαρσάροντας, περιμένει να περάσει απέναντι, μαζί με τους πεζούς (!!!)- στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στη διάβαση της Μπότσαρη:

- Φίλε, εδώ δεν είναι για μηχανές, είναι για πεζούς και για ποδήλατα.
- Και πώς να έβγαινα από την Παραλία;
- Μα δεν έπρεπε καν να είσαι εκεί, είναι πεζόδρομος. Γιατί μπήκες;
- Γιατί έτσι γουστάρω!
- Μα απαγορεύεται η είσοδος στα οχήματα, είναι γεμάτο κόσμο, έχει παιδάκια, παππούδες
- Στ' αρχίδια μου!
- Πρόσεχε μη γεμίσουν και δεν έχεις πού να γράψεις. 
- Να πάς στην επαρχία να ζήσεις!

ΔΕΝ ΕίΝΑΙ ΑΠίΣΤΕΥΤΟ;;;; ΔΕΝ ΜΕ ΕίΠΕ ΚΑΝ "ΜΑΛάΚΑ"!!!!

5 σχόλια:

Panos Konstantinidis είπε...

Άλλο ένα παράδειγμα ότι οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι.

Neura είπε...

Ειλικρινά μου ρχεται να αρχίσω να κλαίω κάθε φορά που διαβάζω τέτοια γεγονότα. Τουλάχιστον ζήτα ρε...... ένα συγνώμη μη πας να βγεις και από πάνω......ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Επίσης έχω βαρεθεί να σηκώνω υαλοκαθαριστήρες σε σταθμευμένα πανω σε ράμπες διάβασης αυτοκίνητα.
Ετσι μου ρχεται να αρχίσω να τους σπάω σε λίγο και να τους καρφώνω στα λάστιχα των αυτοκινήτων τους. Δεν είμαστε λαός εμείς.

Μαύρος Γάτος είπε...

Γι αυτό σταμάτησα κι εγώ να κολλάω αυτοκόλλητα, και να τραβάω φωτογραφίες, και να δημοσιεύω εδώ, ενώ σπάνια μιλάω πιά σε Κάφελλους. Τϊ θα βγει; Θα χαλάσεις το κέφι σου και θ ακούσεις το λιγότερο ένα βρισίδι και συνήθως και χυδαίες απειλές. Κι εγώ αισθάνομαι την ανάγκη να σπάω τζάμια και να γρατζουνάω καπώ, εσχάτως δε και να σπρώχνω παρκαρισμένες μηχανές- δεν το κάνω , αλλά αν έκανα κάτι, αυ΄το θα ήταν το μόνο που θα είχε νόημα. Δεν είμαστε λαός, τελεία κ παύλα....

ephee είπε...

Εγώ τα κάνω όλα αυτά Μαύρε Γάτε. Τίποτα δεν αλλάζει και πάλι!
Βούλιαξα πόρτα, και πάλι στο ίδιο πεζοδρόμιο βρίσκω τον ίδιο Κάφελλο κάθε μέρα.
Το μόνο που βγαίνει είναι ηθική απόσβεση.. Αυτό που λέμε "ααααααααχχχ... το φχαριστήθηκα!"

Johnny είπε...

αφου αυτα εμαθε απ'το γαμωσπιτο του που δεν ηταν σπιτι ..μπουρδελο ηταν η σταβλος.Χωρις να χαλας το κεφι σου κατεβαινεις με ηρεμια του τραβας μια κουτουλια στα μουτρακια του κ τον αφηνεις ξαπλα στο πεζοδρομιο με το μηχανακι να μαρσαρει μονο του.ολοι μου λενε οτι ειμαι νευρικος κ οτι ασχολουμαι με ολους κ με ολα.ειναι κακο που δεν θελω να με ενοχλουνε?ενοχλω εγω κανεναν??κ οπως λετε..πες ενα συγνωμη η τουλαχιστον κουνα το κεφαλι κ μη λες τπτ,ολοι ξερουμε πως δεν λειτουργει τπτ σωστα ετσι κ αλλιως αλλα οχι κ να μας βρισεις κ απο πανω..θα σου βαλω στον κωλο κ τις βρισιες κ το μηχανακι.παραφερομαι το ξερω αλλα εχει συμβει!τεσπα..κουραγιο σε ολους..τι να πω αλλο.