Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΝΕΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Αθηνών 15χρονος που έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη αργά το βράδυ της Παρασκευής, στη λεωφόρο Κηφισίας 234, στο Χαλάνδρι.

Ο ανήλικος επιχείρησε να διασχίσει τη λεωφόρο όταν τον παρέσυρε άγνωστο ΙΧ αυτοκίνητο και τον τραυμάτισε, ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς, που κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για τον υπαίτιο οδηγό να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τις αστυνομικές αρχές.
-------------------------------------------

Το αυτοκίνητο που χτύπησε το παιδάκι είναι ένα Audi A3.

Ένας φίλος που ανέβαινε την Κηφισίας το βράδυ της Παρασκευής μου ανέφερε ότι παραλίγο να τον χτυπήσει ένα ασημί Audi A3 που έτρεχε ιλιγγιωδώς στην Κηφισίας λίγο μετά την Πανόρμου.
το δυστύχημα έγινε λίγα λεπτά αργότερα και μερικά χιλιόμετρα μετά άρα ίσως πρόκειται για τον ίδιο οδηγό!

Εάν πρόκειται για τον ίδιο τότε ίσως έφερε σε ανάλογη θέση και άλλους οδηγούς και ίσως κάποιος να συγκράτησε την πινακίδα του...



Η Τροχαία Κηφισιάς, που διενεργεί προανάκριση για το ατύχημα, απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για τον οδηγό να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Αστυνομία.

ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Διεύθυνση
Χαράς 1
Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ
ΤΚ 14564

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 80029936 - 7 - 8
Διοικητής: 210 80029935
Υποδιοικητής: 210 8002261
Γραφείο Αξιωματικού Υπηρεσίας: 210 80029936 - 7 - 8
Γραφείο Τροχ. Αστυνόμευσης: 210 8012008
Fax: 210 8002262
Γραφείο Οδικών Τροχαίων Ατυχημάτων: 210 8002939


20 σχόλια:

Katerina ante portas είπε...

Πολύ θλιβερό συμβάν, δεν θα ήθελα να είμαι ούτε "ψύλλος στον κόρφο" των γονιών του.. Μόλις 15..(ένα χρόνο μετά τον αναίτιο θάνατο συνομήλικου..) Αξίζει μια κινητοποίηση στο διαδίκτυο τουλάχιστον να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός του audi3,ίσως ασημί..

Ανώνυμος είπε...

Αν και θα φανει παραξενο. Πρωτα απο ολα εγω τωρα ειδα αυτο το blog και λογικα πρωτη φορα γραφω. Αυτος ο μαθητης ηταν φιλος μου. Και εγω 15 ειμαι πρωτα απο ολα αλλα δεν νομιζω οτι εχει σημασια αυτη τη στιγμη. Ποιος ηλιθιος θα χτυπαγε ενα παιδι και μετα θα το αφηνε. Βεβαια με εχει πειραξει πολυ το οτι περασε με κοκκινο ο οδηγος αλλα ουτε να ενδιαφερθει. Οσον αναφορα τον τραυματισμο αυτο το παιδι ειναι εγκεφαλικα νεκρο, απο οτι ακουσα απο εναν συμαθητη του που πηγε στο νοσοκομειο να τον δει. Άρα δυστηχως αυτο το ατυχημα εξελιζεται σε δυστηχημα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ( συγνωμη για την λεξη). Αυτος ο ανθρωπος δεν εχει τυψεις τελος παντον;;;;

Katerina ante portas είπε...

Πως είναι το μικρό του όνομα παιδί μου; Είναι ατυχές να περάσει ανώνυμα..
Ας ελπίσουμε στα θαύματα που επιφυλάσσει η ζωή. Θυμίσου τον νεαρό Γάλλο, εγκεφαλικά νεκρό χρόνια, που χάρις στην επιμονή της μάνας του κρατήθηκε βιολογικά στη ζωή. Συνήλθε και είπε, ότι καταλάβαινε τα πάντα αλλά δεν μπορούσε να επικοινωνήσει..
Όσο για τον οδηγό, νομίζω ότι θα βρεθεί. Ίσως ο ίδιος τελικά να μην αντέξει να κρύβεται..

Ανώνυμος είπε...

Το ονομα του ειναι σολωνας πηγαινε στο κολλεγιο αθηνων. Αν και θα ηθελα να πιστεψω οτι αυτο το παιδι θα ζησει ειναι σε χειροτερη κατασταση απο κομμα τον κρατανε με μηχανηματα στην ζωη δηλαδη. Δεν μπορω να το καταλαβω πως εγινε την πεμπτη να φανταστειτε (μια μερα πριν το ατυχημα) μιλαγαμε και καναμε πλακα μαζι και τωρα ...

Μαύρος Γάτος είπε...

Μακάρι να ήταν ο σόλωνας το τελευταίο θύμα των εγκληματιών με τα γκάζια... πολλές φορές σκέφτομαι πως, αν ποτέ αποκτήσω παιδιά, δεν θα θελα να μεγαλώσουν σ αυτήν την χώρα με τους δολοφόνους οδηγούς...

και μακάρι, μακάρι, μακάρι να τη γλυτώσει το παιδί, χίλιες φορές μακάρι

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχος ο Σολωνας πεθανε σημερα αυριο θα γινει η κηδεια του. Στην κηφησιας θα γινει μια ακαθιστη διαμαρτυρια στις 8 παρα τεταρτο το πρωι για μια πεζογεφυρα μπροστα απο τα STARBUCKS οποιος θελει μπορει να ερθει και να φερει και ενα λουλουδι προεραιτικα, κοκκινο ή ασπρο. Ευχαριστώ για την προσοχη σας.

Υ.Γ. Αυτος που χτυπησε τον Σολωνα παραδοθηκε χθες στην αστυνομια.

Μαύρος Γάτος είπε...

Αδυνατώ να πω κάτι. Θλίψη, απέραντη θλίψη...

NdN είπε...

Απιστευτη καφρίλα υπάρχει στον κόσμο. Ειλικρινά αδυνατω να καταλάβω πως γίνεται να καταντήσει κάποιος έτσι, τόσο αδιάφορος...τόσο "σταρχιδια μας" ρε γαμώτο, που να αφήσει ένα 15χρονο παιδί να πεθάνει σαν το σκυλί στην άσφαλτο.

Μαύρος Γάτος είπε...

http://mavrosgatos.blogspot.com/2009/12/blog-post_1262.html

Katerina ante portas είπε...

Ας αναπαυθεί η ψυχούλα του Σόλωνα..
Μπορεί να μην έγινε ντόρος όπως με την περίπτωση του Αλέξη, αλλά πρέπει να γίνει το προηγούμενο προς αποφυγήν συμπεριφοράς για κάθε οδηγό..
Όλοι μας που οδηγούμε μπορεί θελημένα ή αθέλητα να βρεθούμε σε παρόμοια άτυχη στιγμή. Καλό θα ήταν να αναλαμβάναμε τις ευθύνες μας, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με θύμα - παιδί..
Η συμπεριφορά του οδηγού ήταν αναμενόμενη. Προϊόν καλής νομικής συμβουλης, να παραδοθεί, όταν είτε το παιδί θα πέθαινε ή έιτε όταν όλα θα ήταν χαμένα..Δεν έκανε κάτι γενναίο..

Μαύρος Γάτος είπε...

Κατερίνα μου, όχι, ΔΕΝ μπορεί να βρεθούμε στη θέση του - δεν εννοώ την πιθανή παραβατική του συμπεριφορά, γιατί δεν ξέρω αν έτρεχε πολύ, ή αν είχε πιεί- αυτά θα τα ψάξουν άλλοι.

Εγώ κι εσύ όμως ποτέ δεν θα το σκάγαμε εγκαταλείποντας αβοήθητο έναν άνθρωπο που μόλις χτυπήσαμε με το αυτοκίνητό μας.

Ένας αλήτης, είναι και τίποτα άλλο. Και μάλιστα ένας αλήτης που σχεδόν σίουρα θα τη γλυτώσει πα΄ρα πολύ φτηνά για το ΦΟΝΟ του Σόλωνα...

Σ:Ο((((

Ανώνυμος είπε...

ας αναπαυθει η ψυχουλα του εν ειρηνη...
:-(

R.I.P.

Katerina ante portas είπε...

Μου έγραψαν στο ποστ στη σελίδα μου, ότι είναι νέος ο οδηγός 22 ετών και ήδη είναι ελεύθερος με εγγύηση..
-Ετσι εξηγείται η επίθεση των νεαρών αγενών στο facebook...

Επίσης μου έγραψαν ότι η ακάθιστη διαμαρτυρία μάλλον πέτυχε και ότι ο Ρέππας υποσχέθηκε ότι θα κατασκευαστεί αερογέφυρα πεζών στο σημείο..

Κρίμα που έπρεπε να χαθεί το νεαρό παιδί γι' αυτό..

Ανώνυμος είπε...

...δεν γνωριζα το παιδί αλλά λίγο τον μπαμπά του...είναι καθηγητη΄ς μας στο πολυτεχνείο,ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος...είναι σλκηρό και μόνο να σκέφτεσαι πως κάποιος χτύπησε ένα παιδί και το άφησε εκάι....δεν θα μάθουμε ποτέ εάν ο σόλων αλλά και το κάθε θύμα εγκατάλειψης θα είχε ελπίδες να σωθεί εάν τους βοηθούσαν εγκαίρως...

Μαύρος Γάτος είπε...

Νομίζω πως υπήρχε κόσμος γύρω, και δεν άργησε η βοήθεια

Το θέμα είναι όμως τί είδους άνθρωπος χτυπάει ένανάλον άνθρωπο και σηκώνεται και φεύγει..

Καλημέρα

Αλεξανδρος είπε...

Γραφω ξανα σε αυτο το blog διοτι το βρισκω ενα απο τα καλυτερα και πολυ ενημερωμενα. Δεν ξερω αν με θυμαστε εγραψα και στην αρχη αρχη ενα - δυο σχολια (αφου γνωριζα τον Σολωνα προσωπικα) Αυτο δυσηχως το γεγονος το οτι πεθανε δηλαδη ο Σολωνας δεν μπορει να αλλαξει αυτος που χρειαζεται τωρα υποστιριξη ειναι ο διδιμος αδελφος του. (Τυχαινει να τον γνωριζω και αυτον) Ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν για αυτο το θεμα και που με αισθανθηκαν σαν ισο σε αυτη την κατασταση και οχι σαν παραλογο λογο της ηλικιας.

Ευχαριστω,
Αλεξανδρος

Priorknowledge (aka Rodonaura) είπε...

Καλησπέρα, αγαπητέ φίλε... Δεν είχα παρατηρήσει νωρίτερα την ύπαρξη αυτού εδώ του blog και ξαφνιάστηκα ευχάριστα για το κοινό μας ενδιαφέρον... Παραθέτω link της δικής μου προσπάθειας (για την ακρίβεια είναι κοινή η προσπάθεια δική μου και δυο πολύ καλών φίλων) για το μεγάλο αυτό πρόβλημα... Να είσαι καλά...

http://safedrivergr.wordpress.com/

Katerina ante portas είπε...

Καλή χρονιά αγαπητέ μου Μαύρε Γάτε, με όλες τις χαρές που στέρησε η περασμένη.Με περισσότερα φωτισμένα μυαλά.

Δες το τελευταίο σχόλιο στο άρθρο μου για τον Σόλωνα.. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την αυθεντικότητα της υπογραφής. Το στακάτο ύφος όμως προδίδει θετικό άνθρωπο, θυμωμένο και πονεμένο...

Katerina ante portas είπε...

αληθεύει ο οδηγός δεν είναι μειράκιον, αλλά 30+ , έμπειρος και κατά δήλωση επαγγέλματος "νουνεχής"..
Eύπορος και "ευυπόληπτος" θα συνεχίζει να έχει τη ζωούλα του, τις μικροχαρές του, τα καλά του, τις φούμες και τις μάσες του και τα ΜΕΘΥΣΙΑ του..
Λουλούδι του μπαχτσέ ο δεύρο έξω όχι με την πρώτη.. Μετά το θάνατο του παιδιού, για να σιγουρευτεί ότι δεν θα πληρώσει ΤΙΠΟΤΑ!!

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλημέρα! Κατερίνα μου, εδώ θα με βρεις να διαφωνώ. Είμαι κατά της προσωπικής στοχοποίησης του ενόχου, όποιος κι αν είναι αυτός. Δεν μπορεί τις ανεπάρκειες του δικαστικού συστήματος και της κοινωνίας μας να τις μετατρέπουμε σε λιθοβολισμούς, έστω εικονικούς. Γι αυτόν τον λόγο, κατανοώ απόλυτα την πίκρα του πατέρα, αλλά δεν μού αρέσει η δημοσιοποίηση των στοιχείων του δράστη- όλοι μας έχουμε κακές στιγμές, και δεν θα τον κρίνω εγώ τον δολοφόνο του Σόλωνα, όσο και να μού προκαλούν απέχθεια οι πράξεις του, κι ακόμα περισσότερο οι παραλείψεις του...

καλημέρα και καλή χρονιά