Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΒαΡέΘΗΚΑ Να ΚοΛΛάΩ ΑΥΤΟκόΛΛΗΤΑ Και ΝΑ ΤΡΑΒάΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦίες


.

Θέλω να χαρακώνω καπώ και να σπάω παρμπρίζ. Ναι, εγώ, που σιχαίνομαι τη βία.

Αλλά ως πότε μπορεί κανείς να διαμαρτύρεται κόσμια ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝόΗΤΑ;;;;

Μαύρος Γάτος

.

8 σχόλια:

Αγησίας είπε...

Άλλο που δεν θέλουν οι καθωσπρέπει νοικοκυρογάιδαροι, να σε χώσουν μέσα! Είναι και χαλεποί οι καιροί, κοίτα μη μπαγλαρώσουν εσένα αντί για τους βάνδαλους του Κολωνακίου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΙΩΘΩ!! Το θελω να το κανω κι εγω τοσο πολυ αλλα δεν το κανω. απλα ψαχνω για αλλους τροπους αντιδρασης. Τα αυτοκολλητα ειναι ανωδυνα.. Αλλα ανακαλυψα τα εξης:

1. Χεσμενη πανα μπεμπη/μπεμπας. Ειναι οτι χειροτερο να το βρεις στο τζαμι σου. Το εχω κανει μια φορα αλλα λυπηθηκα να βγαλω τα σκατα του παιδιου μου σε κοινη θεα στο αμαξι ενος κρετινου.

2. Γαλα κακαο (προτιμηταιο το χειριστης ποιότητος). Ειναι σαν να εκανε καποιος εμετο πανω στο αμαξι του. Πολυ αηδια. Με αυτο συμορφωθηκαν καποιοι.

3. Απιστευτη ευγενεια, υποτακτικοτητα και λογικη οταν παιρνεις τους μπατσους τηλεφωνο. Μερικοι γουσταρουν να τους λες οτ ι αυτοι θα σου λυσουν το προβλημα. Δινεις και ονομα θαρετα (μονο σε παρεμβαση εισαγγελεα μπορει να χρησιμοποιηθει) και τους ρωτας πως γινεται να μαθεις για το αν επιβεβαιωθηκε η παραβαση.

4. Στους διαφορους κρετινους/εξυπνους που παρκαρουν στις θεσεις αναπηρων που ειναι κλεισμενες με αλυσιδες, (συγκεκριμενα στο COSMOS της θεσσαλονικης, εχει θεσεις αναπηρων που ειναι κλεισμενες με αλυσιδες και πανε οι ΒΛΑΚΕΣ, τις ανοιγουν και βαζουν μεσα τα διθεσια). ΔΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ!! Χοντρα χοντρα να μην κοβονται ευκολα. κλεινεις την αλυσιδα παλι και περνας 2-3 τετοια για να εχει να σκεφτει (αν ειναι δυνατον κατι τετοιο).

5. ξεφουσκωμα λαστιχων. Μικρο πετραδακι στο καλυμα της βαλβιδας και ελαφρυ βιδωμα μεχρι να αρχιζει να ακουγεται. Σε μια-δυο ωρες 0α εχει 4 λαστιχα πιτα και θα το σκεφτεται.

6. Μαρκαδορος σημειωσης εμπορευματων. Εχει στο πλαισιο και ειναι σαν κηρομπγια μονο ποθ βγαινει ΠΟΛΥ δυσκολα.. Του γραφεις στην μπογια πλεον. Δεν του καταστρεφεις το αυτοκινητο αλλα μεχρι να παει να το πλυνει ολοι θα βλεπουν γιατι ειναι μαλακας (αναλογως τι θα γραψεις βεβαια:)

ελπιζω να βοηθησα να μην κυλισεις στον δρομο της ωμης βιας!

Ανώνυμος είπε...

Απ' όποια σκοπιά και αν το δείς είναι λιγότερο εγκληματικό από το να βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή πεζών.

Panos Konstantinidis είπε...

Ό,τι και να κάνεις δε συμμορφώνεται ο νεοέλληνας. Άλλως τε η βλακεία είναι ανίκητη.

babis italo είπε...

εγω παλι με τοση καφελλιτιδα θα μπορουσα να πλακωνομαι στο ξυλο 100 φορες τη μερα...
θελω ομως να δω τους μπατσους μια φορα να λειτουργησουν σωστα οχι να περιμενουν ποτε θα περασει μηχανακι χωρις κρανος...
τους πιανει μια προστατευτικοτητα ξαφνικα και ενδιαφερονται για τα κεφαλια ολων των μηχανοβιων αλλα τα χιλιαδες αυτοκινητα πανω στα πεζοδρομια (μαζι και το περιπολικο) δε τα βλεπει κανεις ηθελα να ηξερα?
καποτε ενα παλικαρακι με διανοητικα προβληματα μου ειπε μια μεγαλη κουβεντα, ειπε: "κυριε Μπαμπη να σας πω κατι?εγω ειμαι λιγο χαζουλης αλλα ενα πραγμα ξερω πολυ καλα οτι ολα στην ελλαδα δουλευουν απο τυχη και μονο απο τυχη"
ποσο δικιο ειχες φιλε Δημητρη και σιγα μην εισαι χαζος αγορι μου εσυ εβλεπες πολυ μακρια απο τοτε....

Μαύρος Γάτος είπε...

Παιδιά η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως, τουλάχιστον εδώ στη Θεσσαλονίκη. Και κανείς (σχεδόν) δεν δείχνει να ενοχλείται.

Ανώνυμε ένα, εξαιρετικές οι προτάσεις σου! Επιτρέπεις να τις ανεβάσω σε ειδικό ποστ;

Ανώνυμε δύο, το παρκάρισμα πάνω στα πεζοδρόμια και στις διαβάσεις *βάζει* σε κίνδυνο τη ζωή των πεζών, που αναγκάζονται να κατεβαινουν και να περπατου΄ν στη μέση του δρόμου, και μάλιστα σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας...

Ανώνυμος είπε...

Εδω ανωνυμος 1!

Μετα χαρας να τις ανεβασεις. !! Υποψιαζομαι οτι πολλοι πεζοι θα χαρουν αν δουν σκατα πανω στο τζαμι καποιου καφρου! Αμα γινει και μοδα, ακομη καλυτερα!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μαύρε Γάτε μπορω να σου βεβαιώσω ότι η κατάσταση είναι ίδια και χειρότερη σε πόλεις της Πελλοπονήσου (Τρίπολη, Κόρινθος). Όσον αφορά το φίλο που είπε ότι στην Ελλάδα όλα δουλεύουν από τύχη θα διαφωνήσω. Εγώ πιστεύω ότι δουλεύουν επείδη ένας στους δέκα κάνει τη δουλειά του σωστά. Από αυτόν τον ένα στους δέκα κρατιέται η κοινωνία και δεν έχει καταρρεύσει ακόμα.