Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

ΘΑΝΑΤΗΦόΡΑ ΠΑΡάΣΥΡΣΗ-ΕΓΚΑΤάΛΕΙΨΗ ΠΟΔΗΛάΤΗ ΣΤόΝ ΚΗΦΙΣό

Απόψε το απόγευμα στον Κηφισό, ένα αυτοκίνητο που σύμφωνα με αυτόπτες συμμετείχε σε κόντρες, παρέσυρε έναν Βρεττανό ποδηλάτη που κινούνταν στη λωρίδα ασφαλείας, και μετά εξαφανίστηκε, δ ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο ποδηλάτης άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν και εγώ μέσα σε ένα από τα σταματημένα αυτοκίνητα που, αν όχι από περιέργεια, έσπευσαν να βοηθήσουν τον άτυχο άντρα που παρασύρθηκε και εγκαταλήφθηκε από το αυτοκίνητο. Ομολογώ πως δεν πλησίασα καν στο σημείο που βρισκόταν ο ποδηλάτης, αλλά περίμενα σε αρκετά μεγάλη απόσταση τον σύζυγό μου που έτρεξε να παράσχει πρώτες βοήθειες.
Παρακολούθησα ανελειπώς βραδυνά δελτία ειδήσεων από το απόγευμα του ατυχήματος, μήπως και αναφέρει έστω ότι εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που τον χτύπησε. Ξέρω σίγουρα πως πρόκειται για ένα γαλάζιο GOLF, ο οδηγός του οποίου έκανε κόντρες με κάποιο άλλο. Το "κυνηγητό" μάλιστα εξελισσόταν από πολύ νωρίτερα μιας και τον είχαμε δει να μας προσπερνάει από δεξιά λίγο μετά τον "ΣΕΙΡΙΟ" (το σχολιάσαμε γιατί έτρεχε σαν τρελός).
Κάποιοι άνθρωποι που ήταν εκεί τη στιγμή ακριβώς που έγινε το συμβάν είπαν πως κάποιος κυνήγησε το GOLF για να γράψει τις πινακίδες.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, τα στοιχεία αυτά να δόθηκαν στην τροχαία (πρέπει να πω πως στο σημείο του ατυχήματος υπήρχε ο καθρέπτης και κομμάτια προφανώς του προφυλακτήρα του αυτοκινήτου).
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του για τον οδηγό που προφανώς εγκατέλειψε τον ποδηλάτη από πανικό και που σίγουρα θα έχει ενημερωθεί ότι ο άτυχος αυτός άνθρωπος έχει "φύγει".