Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΦΕΛΛΟΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ: ΥΜΟ 1205, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ



Λεωφ. Αλεξάνδρας, έξω από το σούπερμάρκετ Βερόπουλος, ώρα 11:10 πμ. Το φορτηγό της εταιρείας Μιμίκος ξεφορτώνει εμπόρευμα. Όπως φαίνεται από την φωτογραφία, έχει αρκετό χώρο ακόμη προς τα πίσω χωρίς να εμποδίζεται η τροφοδοσία. Οι πόρτες θα άνοιγαν κανονικά και θα χωράγανε και τα τρόλεϊ μεταφοράς. Παρόλα αυτά, ο οδηγός, του ΥΜΟ 1205, παρκάρει το φορτηγό στο τέλος του πεζοδρομίου σε απόσταση περίπου 3 μέτρων από την πόρτα του σούπερμάρκετ. Το αποτέλεσμα, είναι οι πεζοί, σε ώρα αιχμής, να αναγκάζονται να περπατήσουν στην Αλεξάνδρας και να ρισκάρουν να τους πατήσει κανένα αυτοκίνητο για να περάσουν. Δεν λέω, να ξεφορτώσουν οι άνθρωποι...αλλά θέλει πολύ για να σκεφτούν να πάνε λίγο πιο πίσω, να περάσει και ο πεζός???

Αλήθεια, επιτρέπεται η εκφόρτωση στις 11:10 πμ. ????



Κείμενο και φωτογραφίες: Κατερίνα Παράσχου

.

3 σχόλια:

Μαύρος Γάτος είπε...

Ένα μόνο θα ήθελα να προσθέσω στο κείμενο της Κατερίνας: προσέξατε πόσο σκυφτοί περπατούν οι άνθρωποι....

babis italo είπε...

στο κεντρο τη πρωτια την εχουν οι ταριφες και μετα οι φορτηγατζηδες
ενω στην εθνικη οδο το πρωτο λογο εχει η νταλικα.........
και η τροχαια κοβει κλησεις για φιμε τζαμια
και που να δειτε τι γινεται στο dia μενιδιου που δεν εχει χωρο καθολου για φορτηγα και ειναι σε κεντρικοτατο δρομο

Rodia είπε...

Εχεις δικιο Γατε! Πριν τα Χριστουγεννα, μια μερα που περπατουσα στους δρομους της πολης μου, παρατηρησα τους ανθρωπους. Ποσο ηταν σκυθρωποι και καμπουριαστοι. Απο ανθρωπους που η ανθρωπια τους εξοβελιζεται, απο ανθρωπους που γινονται ανδραποδα, τι να περιμενει κανεις; Σαμπως φταινε αυτοι οι καημενοι ομως; Τα υπουργεια Εξανδραποδισμου φταινε (και οι υπουργοι βεβαιως).
Ετσι οπως ειναι, πως να προσεξουν ενα νηπιο; Ασε που μπορει και να μισουν τα παιδια, επειδη εχουν ολη τη ζωη μπροστα τους να διορθωσουν ολα οσα εκεινοι καταστρεψανε -μαζι με τον εαυτο τους...