Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΧ


Ο οδηγός του Citroen παραδόθηκε, προχτές όμως ακόμα ένας οδηγός χτύπησε έναν άνθρωπο και τον παράτησε αβοήθητο, στη Λεωφόρο Συγγρού αυτήν την φορά. Το θύμα πέθανε πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Στη Θεσσαλονίκη παρασύρεται από αυτοκίνητο ένας άνθρωπος κάθε μέρα (κατά μέσο όρο).

Στη χώρα του απόλυτου χαβαλέ, πολλοί νομίζουν ότι είναι χαβαλές και το να γίνεσαι λιώμα στο μεθύσι και μετά να πατάς το γκάζι τέρμα και να δολοφονείς πεζούς. Και να εξαφανίζεσαι αφήνοντάς τους αβοήθητους.

Αλλά πού είναι το περίεργο; Από χίλιες μεριές και με χίλιες φωνές όλα σε αυτήν την χώρα κράζουν πως η υπέρτατη αξία είναι το τομάρι μας και ο χαβαλές. Δεκαετίες τώρα τα δημόσια πρόσωπα και τα ΜΜΕ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ.

Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΧ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΣΕ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΔΙΕΠΛΑΣΑΝ ΕΤΣΙ.

ΠΟΙΟΣ έχει σαν μόνη και βασική Αρχή του το ΣΥΜΦΕΡΟΝ;;; ΠΟΙΟΣ περιφρονεί την ΑΛΗΘΕΙΑ και ασελγεί επάνω της συστηματικά, καθημερινά, και ανερυθρίαστα;;;;;

ΠΟΙΟΣ θεωρεί ότι τα πάντα είναι πλάκα και καζούρα και "σάτιρα";

ΠΟΙΟΣ κάλεσε την Άντζελα Δημητρίου στην "δημοσιογραφική" εκπομπή του με μόνο στόχο να την γελοιοποιήσει;

ΠΟΙΟΣ ανέδειξε την Ελένη Λουκά και την Ρούλα Βροχοπούλου σε μεγάλες τηλεπερσόνες;

ΠΟΙΟΣ έβαλε την Έφη Θώδη να τραγουδήσει "Μαίρη Κρίτσμας";

ΠΟΙΟΣ έκανε τα Καρβελο-Παρατράγουδα τεράστιο σουξέ;

ΠΟΙΟΣ δίδαξε τον Έλληνα νέο ότι στη ζωή ο μόνος στόχος είναι να περνάμε 'καλά', και πως ΟΛΑ επιτρέπονται, εκτός από τις άσπρες κάλτσες με το μαύρο κοστούμι;;;;;;

ΠΟΙΟΣ τόσα χρόνια χειραγωγεί το συνάισθημα του πλήθους με ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ, με ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ;

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ;;;;;;

ΠΟΙΟΣ διέφθειρε τον Έλληνα πολίτη συστηματικά και επί δεκαετίες, αφαιρώντας του κάθε αξιοπρέπεια, κάθε πρωτοβουλία, κάθε ΦΙΛΟΤΙΜΟ; Καταντώντας τον έναν αιώνιο κακομαθημένο βουτυρομπεμπέ, έτοιμο να χλευάσει το καθετί, έτοιμο να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να "περάσει καλά", ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΥΘΥΝΗ; ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ;;;;;



ΔΕΝ είναι ρητορικές οι ερωτήσεις μου. Και ΌΧΙ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ "ΟΛΟΙ", ή τουλάχιστον δεν φταίμε όλοι το ίδιο.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ (ΜΕΓΑΛΟ)ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ, ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΩΝ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
.



10 σχόλια:

Roadartist είπε...

καλα κάνετε και τα λετε, σχιζοφρενείς δολοφόνοι! ΟΝΤΩΣ έτσι είναι..

Panos Konstantinidis είπε...

Εμείς φταίμει. Εμείς ψηφίζουμε τους πολιτικούς, εμείς έχουμε κάνει τη χώρα χαμαιτυπείο. Οπότε γιατί παραπονιόμαστε;

Ανώνυμος είπε...

Μάθαμε να βάζουμε ταμπέλες πολύ εύκολα. Συγχαρητήρια! Ε λοιπόν οι σχιζοφρενείς δεν είναι όλοι δολοφόνοι. Και για να πληροφορηθείτε καλύτερα, τα άτομα με ψυχική πάθηση, έχουν λιγότερο ποσοστό στην εγκληματικότητα. Αν δε γνωρίζετε, δε σας φταίει σε τίποτα μια Ευαίσθητη Ομάδα ανθρώπων να την αποκαλείτε δολοφόνους. Αρκετά με το στιγματισμό, αρκετά με τις "ευαισθησίες".
Agorafoviagr

Μαύρος Γάτος είπε...

Roadartist, μακάρι να μην ήταν έτσι.

Πάνο, παραπονιόμαστε μπας και βάλουμε ποτέ μυαλό.

Αγοραφοβία, τί μύγα σε τσίμπησε; Σαν πολύ ψηλά δεν τον πήρες τον αμανέ; Κανείς δεν κατηγόρησε τους σχιζοφρενείς ότι είναι δολοφόνοι. Όχι όμως και να φοβόμαστε να μιλήσουμε. Ούτε και οι σχιζοφρενείς είναι πιό ευαίσθητοι από τους υπόλοιπους ανθρώπους, φυσικά.

Αν έχεις μέσα σου οργή παρακαλώ να την βγάζεις εκεί που αρμόζει, και όχι όπου να ναι.

Panos Konstantinidis είπε...

Μαύρε γάτε, το πρόβλημα δεν είναι ότι παραπονιόμαστε αλλά ότι κάνουμε μόνο αυτό. Όλο γκρίνια είμαστε αλλά μόλις έρχεται η κρίσιμη ώρα να πάρουμε αποφάσεις πάλι τους ίδους ψηφίζουμε. Και ας μα έχουνε κοροϊδέψει στο παρελθόν.

Δε φταίει λοιπόν ο "δημοσιογράφος" που κάλεσε την Άντζελα Δημητρίου για να τη γελοιοποιήσει, εμείς φταίμε [ου παρακολουθούμε την εκπομπή.

Δε φταίει ούτε η Λουκά ούτε η Κορομηλά που έχουνε αναδειχτεί σε "περσόνες", εμείς φταίμε που τις αναδείξαμε.

Ούτε φυσικά τα Κερβαλο-παρατράγουδα γίνανε επιτυχία από μόνα τους. Κάποιοι τα δώσανε θεαματικότητα.

Δεν φταίνε οι τράπεζες, τα ΜΜΕ, οι πολιτικοί. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουνε. Εμείς φταίμε. Έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουνε.. αντικατοπτρίζουνε τη νεοελληνική νοοτροπία, αυτό ακριβώς που είμαστε... "μπουνταλάδες" για να χρησιμοποιήσω μία τούρκικη λέξη μιας και δεν μπορώ να βρω αντίστοιχη ελληνική. Αυτό φυσικά λέει πολλά για το ποιοι είμασταν και ποιοι καταντήσαμε.

elafini είπε...

ανήμερα Χριστουγέννων πριν 10 χρόνια...η γιαγιά μου βγαίνει από την εκκλησία όπου μόλις είχε παρακολουθήσει τη λειτουργία...καποιος που μόλις γυρνούσε από βραδυνή έξοδο, καβάλησε το πεζοδρόμιο, την παρέσυρε και την παράτησε...κάπως έτσι έληξε και η σχέση μου με την εκκλησία...αυτά

Μαύρος Γάτος είπε...

Αγοραφοβία, πάντως λυπάμαι αν σε πρόσβαλα΄. Θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι δεν έχω τίποτα ενάντια στη σχιζοφρένεια ή στους σχιζοφρενείς, είναι μια αρρώστια όπως όλες οι άλλες και σίγουρα οι σχιζοφρενείς δεν είναι δολοφόνοι. Η έκφραση "ο σχιζοφρενής δολοφόνος' που χρησιμοποίησα είναι εσχήμα λόγου, δεν σημαίνει σε καμμιά περίπτωση ότι οι σχιζοφρενείς είναι δολοφόνοι, ούτε φυσικά και ότι οι δολοφόνοι είναι σχιζοφρενείς.

Μαύρος Γάτος είπε...

Ελαφάκι, τί να πω;

Πάνο, έχεις απόλυτο δίκιο, για αυ΄το κι εγώ τον τελευταίο καιρό φλερτάρω έντονα με την ιδέα ν αλλάξω χώρα.

Panos Konstantinidis είπε...

Απόφαση είναι φίλε μου. Εγώ εδώ και έξι μήνες έχω φύγει. Δεν άντεχα άλλο...

Ανώνυμος είπε...

kanete lathos gia ola ftene oi ...... amerikanoi