Δευτέρα 14 Μαΐου 2007

ΝΕΚΡΟΣ 67ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ.

Έπεσα τυχαία πάνω σε αυτήν την "ασήμαντη" είδηση...

Να υπενθυμίσω ότι στην Θεσσαλονίκη παρασύρεται από αυτοκίνητο ΕΝΑΣ ΠΕΖΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, κατά μέσο όρο.

Ως την επόμενη Δευτέρα λοιπόν θα παρασυρθούν περίπου ΕΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Μπορεί να είναι άγνωστοι, αλλά μπορεί να είναι και η αγαπημένη σου, ο παππούς σου, η μητέρα σου, το παιδί σου, εσύ, εγώ...

Πολύ σκληρό, το Λόττο του Θανάτου... Πολύ σκληρό για να το ανεχόμαστε.

ΕΣΥ, τί θα κάνεις για αυτό;;;;;
Τί μπορείς να κάνεις; Δες ΕΔΩ.



Πηγή: Ο Πολίτης online

14/5/2007

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα σήμερα, στη λεωφόρο Μακαρίου στα Λατσιά, έχασε τη ζωή του 67χρονος Έλληνας υπήκοος, Χριστόφορος Μπέμπης. Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος από τη Λευκωσία, στην πιο πάνω λεωφόρο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο 67χρονο, ο οποίος εκείνη την ώρα διασταύρωνε μαζί με τρία άλλα άτομα το δρόμο από τη διάβαση πεζών. Το συμβάν αντίκρυσε την ώρα εκείνη η σύζυγος του άτυχου Μπέμπη. Ο 67χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου, διενεργήθηκε τελική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 38mg% αντί 22mg% που είναι το επιτρεπόμενο όριο.


Να υπενθυμίσω ξανά ότι στην Θεσσαλονίκη παρασύρεται από αυτοκίνητο ΕΝΑΣ ΠΕΖΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, κατά μέσο όρο ;;;;;;;;

4 σχόλια:

nosyparker είπε...

Τη βδομάδα που μας πέρασε, ένας αγνώστου στοιχείων οδηγός με κλεμμένο ΙΧ παρέσυρε κι εγκατέλειψε ένα παιδί 10 ετών, στη συμβολή των οδών Εγνατία-Παπάφη κοντά στο Ιπποκράτειο. Το παιδί είναι στην εντατική, αλλά ευτυχώς έχει ξεπεράσει τον κινδυνο.

Κοινότητα Εκάλης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κοινότητα Εκάλης είπε...

Πολλα μπορουμε να κανουμε αλλα θα μα ειμαστε 'γραφικοι' η 'παρανομοι' και οτι αλλη βλακιες. απο τους πανθηρες διαβασα οτι την επεσε ενας σε ενα μελος μας οταν καναμε το ρεπορταζ, δυστυχως τον εχω σε βιντεο! oποιος δει το βιντεο ειναι ενας καραφλας με μηχανη απο καφετερια στην ΑΓ.ΔΗΜητριου σε μια γωνια.

by the way,,,maure gate, elava thn klish sou, 8a ta poume otan anevw panw pali. des to video ston ANT1.

Κοινότητα Εκάλης είπε...

in btw, exw valei sto blog mou mia psifoforia gia to malaka ths xronias, dite ton ligoi, sixnaze se cafeteria ston agio dimitrio konta.