Σάββατο 17 Μαρτίου 2007

ΠΑΜΕ ΤΣΑΡΚΑ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΧΤΣΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ; ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΡΙΟ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΩ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ, ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ)



Γράφει η Nosyparker:

"Ο κάφρος χχχχχχχ νεοέλληνας που δεν μπορεί να πιει καφέ αν δεν έχει δίπλα του στα 3 μέτρα το αυτοκίνητο (και δη cabrio) να το βλέπει και να κάνει και τη σχετική φιγούρα. Και πάνω ακριβώς στο κομμάτι της παραλίας Περαίας που πέρσι τέτοιον καιρό πεζοδρομήθηκε."
.

8 σχόλια:

Μαύρος Γάτος είπε...

Διευκρίνιση: έσβησα τις πινακίδες γιατί το αυτοκίνητο είναι το δικό μου. Χεχε... Τις έσβησα γιατί απ ότι φαίνεται δεν εμποδίζει με κάποιον τρόπο τη διέλευση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιούται να παρκάρει πάνω στον παραλιακό πεζόδρομο, φάτσα κάρτα στο τραπεζάκι του καφέ...

Σ;)))

nosyparker είπε...

Γάτε μου να συμπληρώσω ότι οι περισσότερες πλάκες του πεζόδρομου έχουν σπάσει από το βάρος των αυτοκινήτων (γιατί φυσικά δεν προορίζονταν γι αυτά) με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να κάνει κανείς ποδήλατο ή ακόμα χειρότερα να σπρώχνει παιδικό καροτσάκι.

nuntius είπε...

Καλά έκανες γάτε. Άσε που μπορεί να πρόκειται για μεροκαματιάρη εργαζόμενο ή ένα ακόμα θύμα της απουσίας χώρων στάθμευσης και να έχεις πάλι διαμαρτυρίες.

Κοινότητα Εκάλης είπε...

Kalhmera apo 8esaloniki (eimai se net cafe), pragmati ginete ligo xaos k eipa k ego na sinisfero me ta aytokolitakia mou!

kalo weekend

Ανώνυμος είπε...

Η θ' αφήνετε όλες τις πινακίδες, ή θα τις σβήνετε όλες.
Ο έχων το κόκκινο ρενουδάκι(;) στο νοσοκομείο είναι λιγότερο ίσος από τον καμπριολά του μπαχτσέ;

Αξιοθαύμαστη "ισονομία" αυτή που περιμένει τους "πελάτες" σας...
ε;

Κοινότητα Εκάλης είπε...

σιγα μωρε, αυτο σε ενοιαξε τωρα

Μαύρος Γάτος είπε...

Κύριε ανώνυμε, δημοσιεύω τις πινακίδες των Κάφελλων που μπλοκάρουν το πέρασμα των πεζών, αναγκάζοντάς τους να κατέβουν στο δρόμο, ή που εμποδίζουν το πέρασμα σε καροτσάκια και ηλικιωμένους. Επίσης εκείνες που μπλοκάρουν διαβάσεις και ράμπες αναπήρων, ή που παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων. ¨Οχι το κάθε παράνομοι αυτοκίνητο, γιατί θα έπρεπε να φτιάξω το δικό μου Web και πάλι δεν θα χωρούσε. Ούτε και θα είχε κανένα νόημα, με δεδομένες τις άθλιες συνθήκες παρκαρίσματος που απο-Καφελλώνουν (αποκτηνώνουν) ακόμα και κάποιον με καλές προθέσεις.

Αυτή είναι η αρχή μου, και αν σάς αρέσει.

Eleste είπε...

Καλα δεν ντρεπεσαι καθολου? Τσιπα δεν εχεις πανω σου?



...Ειναι δυνατον να επελεξες BMW?!!!!


:)